Боги от Х-фактор в гимназията

Да вземеш  първото си интервю с известна личност е чудесно, но малко странно и неловко. Честно казано,  доста се вълнувахме, може би защото стана толкова бързо и неочаквано.

Намираме  звездата от X-Factor, Богомил Бонев,  във фоайето на първия етаж. Боги, както всички го наричат,  е седнал на стълбите и чака търпеливо  за последния кръг – интервю от програма „Yes”  за едногодишно обучение в държавни училища в САЩ, чийто домакин е нашето училище. Усмихва ни се, но изглежда малко притеснен.  Уговаряме се да се видим след интервюто.

Чакаме търпеливо, като използваме времето, за да изкопчим нещо  от  учителя на Боги по английски език, който го придружава. Ето какво разбрахме.

Богомил никога не се е  смятал за нещо повече от другите, всъщност ако го опознаеш ще разбереш, че е той е доста срамежлив. Мога да кажа, че Богомил е най-добрият ми ученик. Много е умен, креативен и в момента изучава три чужди езика- английски, френски и испански. Също така, когато се запознах със семейството му, разбрах от къде идва добротата в  характера му. Той обича тичането, но аз тичам повече от него. В момента тренира тенис на корт. Само да спомена на вас момичета, че Богомил е свободен!

 

След интервюто Богомил изглежда по-освободен и разговорът с него върви  естествено и непринудено. Той говори много зряло, някак непривично за момче на неговите 16 години. Казва ни, че  не мисли скоро да издава албум, но е все така отдаден на музиката. Блясъкът в очите му е невероятен, когато говори за музика, за феновете си и за всичко, което му се случило през изминалата година. Благодарен е на всички свои приятели, на семейството си и на хората , които му помагат да се развива. Все още поддържа контакт със Сани, Ангел и Мойсей, Рафи и не на последно място Jeason Brad Lewis. От начина, по който общува оставаме с впечатлението, че славата не е завъртяла главата му, оставя усещането за щастливо  момче, успяло да сбъдне мечтата си.

Може да се изненадате, че  Богомил си похапва доста. Не му личи, защото спортува. Любимата му храна е салата с риба тон. Любимите му изпълнители са Rihanna, Beyonce и  Chris Brown. Тук е моментът да споменем ,че Богомил ни изпя кратка част от “Turn up the music”. Жалко, че още чакаме камера по проекта – с нашите  камери от мобилните ни телефони, уви,  нищо не се получи от записа. Но дано  ни повярвате, че  гласът му звучи още по-страхотно на живо.

Последно, но не на последно място! Ето какво  каза Богомил за  своите фенове от Стара Загора:

Стара Загора е един красив град , а на моите фенове искам да кажа да бъдат живи и здрави и да продължават да слушат хубава музика!”

Обработено от:  Дея Аргирова и 10  фенки на Богомил от 9 б клас

About Аз и медиите

Електронно издание за хората и случките на общността "Ромен Ролан"