В очакване на самодейност 2013


Деси Дончева в аванс.
На 27.04.2013г. (събота), ще се състои дългоочакваната от всички възпитаници на гимназия „Ромен Ролан” „Самодейност”. Това представление датира почти от самото начало на създаването на гимназията. Нещо повече, „Самодейността” се е превърнала в традиция за гимназията. Не е прекъсвана повече от 40 години и все още носи същата тръпка както на участниците, така и на зрителите!

Тази година, „Самодейността” не случайно ще се проведе точно на Лазаровден. Очакват се изпълнения свързани с този пролетен празник. Не само такива, разбира се. Изпълненията ще бъдат насочени в изключително различни посоки – фокуси, танци, музикални изпълнения, художествена гимнастика, също така и изненади, които ще запазим в тайна до самия ден. Групите по програма „Успех” ще бъдат част от тази изява, в това число и мажоретките на гимназията. Ученици ще участват и с модерни, и латино танци, грижливо подготвени от треньорите Поли Гънчева и Стефан Дончев.

Идеята е средствата от билетите да са за фонда за подпомагане на учениците на гимназията в затруднено материално положение – с други думи, искаме да тази проява да е част от богатата благотворителна дейност на гимназията. Това издание няма да има конкурсен характер. От „победили” и „загубили” смисъл няма. Всеки ще даде чадн от себе си, със своето участие, всеки ще се потруди усърдно. Целта е една – да покажем, че заедно можем много. И да се позабавляваме, разбира се!
Ето и снимки от минали години.

About Аз и медиите

Електронно издание за хората и случките на общността "Ромен Ролан"