Кариерно ориентиране за вас – питайте консултантите!

Здравейте, приятели!

Доста мислех какво обръщение да избера за първата ни среща на страниците на вашия вестник. Реших, че щом ще работим заедно за вашето кариерно ориентиране, то задължително условие е между нас да има доверие. А доверието неизменно ражда приятелство.
Казвам се Павлина Колева и съм ръководител на Центъра за кариерно ориентиране в гр. Стара Загора. В центъра работя заедно с шест колеги кариерни консултанти. От тази учебна година започнахме обучения по кариерно ориентиране с учениците от 1 до 12 клас в Старозагорска област. Тези обучения са част от Проекта “Система за кариерно ориентиране в училищното образование“, който се финансира от Европейския социален фонд и Оперативна програма “Човешки ресурси“. Обученията по кариерно ориентиране целят да улеснят вас и вашите съученици да направите своя информиран избор за подходящо образование и професия, в зависимост от вашите мотиви, интереси, нагласи, умения и предпочитания.
Ще се радвам, ако рубриката “Страничка за кариерно консултиране“ провокира вашия интерес. На страниците на вестника може да задавате въпроси, на които искате да получите отговор. Всяка седмица ще ви „гостува“ различен кариерен консултант, който ще отговаря на зададените от вас въпроси. С него може да се посъветвате по теми, свързани с кариерното ориентиране, които са ви интересни и полезни.
Освен чрез диалога във вестника и обученията по класове, всеки ученик може да получи индивидуална консултация в Центъра за кариерно ориентиране, който се намира на ул.“Майор Кавалджиев“168, в сградата на СОУ “Христо Ботев“, телефон за връзка: 042/62 20 67

Искрено се надявам да ви бъдем полезни!
С приятелски поздрав,
Павлина Колева
Ръководител на ЦКО

About Аз и медиите

Електронно издание за хората и случките на общността "Ромен Ролан"